Op dinsdag 28 maart is deze gesprekstafel live te zien geweest op ovlnl.tv. Heeft u de gesprekstafel gemist? Geen probleem! Op ovlnl.tv zijn de opnames terug te kijken. 


Het onderwerp van deze online OVLNL gesprekstafel is de nieuwe aansluitset voor lichtmasten die zijn aangesloten op het net van de netbeheerder.
Over deze nieuwe zogenoemde CAM module is roering in de OVL branche ontstaan bij zowel gemeenten, aannemers als mastleveranciers. Ook na het door de netbeheerders georganiseerde webinar zijn er veel vragen gerezen. In deze gesprekstafel komen gemeenten, installateur, adviseur en leverancier hierover in gesprek met de netbeheerders Enexis en Alliander.
Voorafgaand aan de gesprekstafel heeft OVLNL diverse gesprekken met de netbeheerders gevoerd over de knelpunten voor met name de toepasbaarheid in bestaande lichtmasten. En zijn er al diverse wijzigingen doorgevoerd, vooral in de aansluitvoorwaarden. Ook is de dimensionering preciezer in beeld gebracht.
Doel van de gesprekstafel is het verstrekken van meer duidelijkheid aan de OVL branche over de stand van zaken, delen van de zorgen die er nog zijn en het bespreken van mogelijke oplossingsrichtingen.

Locatie: Online via https://ovlnl.tv
Datum en tijd: dinsdagmiddag 28 maart , aanvang 13:30uur

Aan tafel:
Robbert Dijkema , gespreksleider
Koos Spaan, Montad advies
Jos Bergh , Valmont masten
Luc Schulte, Heijmans
Thijs Berger , gemeente Sudwestfryslan / IGOV en OVEF
Martijn Duijts, gemeente Oss / IGOV
Arnoud Brouwer , Enexis
Gerben Staring , Alliander 

BAS Media verzorgt de opname. Uitzending is live online op de dag zelf en later ook nog terug te zien via het OVLNL tv kanaal.

Aanmelden is niet nodig, u kunt op genoemde dag en tijd inloggen op het OVLNL tv kanaal https://ovlnl.tv