0016 OVLNL YoungWatt youngwatts 200128

De Young Watts zelf zijn de harde kern van de community

Young Watts

Paul van Galen

Paul van Galen 200x200

Paul van Galen Area Sales Manager Schréder
https://nl.schreder.com/nl

Met ruim 110 jaar ervaring in buitenverlichting heeft Schréder al veel openbare ruimtes hun eigen identiteit gegeven en mede het straatbeeld bepaald.
Binnen een breed assortiment aan functionele en decoratieve armaturen met bijbehorende masten en uithouders kunt u met Schréder karakter geven aan uw straatbeeld.
Naast de fysieke vormgeving van de verlichtingsinstallatie zijn we experts op het gebied van kwalitatieve en comfortabele verlichting waardoor u alle kanten op kunt in uw ontwerp en zo een lichtbeeld neer kunt zetten wat extra bijdraagt aan de omgeving.

Via via ben ik in dit vakgebied terecht gekomen. Ik heb gemerkt dat er niet vaak bewust wordt gekozen om een carrière te starten in de OVL branche. Hierdoor kampen we met een vergrijzing van de sector en hebben we te weinig aanwas van nieuwe en enthousiaste professionals waardoor we niet het volledige potentieel van onze branche bereiken. Hier zet ik me graag voor in bij Young Watt.

Jeffrey Krab

Foto Jeffrey Krab 200x200Jeffrey Krab, Account Manager Public & Sports
https://www.signify.com/nl-nl

Ik ben accountmanager bij Signify, voorheen bekend als Philips Lighting. Ik ben blij dat ik een bijdrage kan leveren aan de verduurzaming van Nederland.

Dankzij de energiezuinige verlichtingsproducten, systemen en services van Signify genieten onze klanten van superieure lichtkwaliteit, leven mensen veiliger en comfortabeler en zijn steden leefbaarder.

Ik vind het mooi om te zien dat er steeds meer gekozen wordt voor innovatieve en slimme oplossingen in de openbare verlichting en ik draag hier graag mijn steentje aan bij. De wereld van openbare verlichting is vol in beweging en heeft ontzettend veel te bieden voor jonge professionals.

Mark Walraven

Vignet Young Watt versie 002e c

Mark Walraven, Luminext
https://www.luminext.eu/

 

Eline Snels

Vignet Young Watt versie 002e c

Eline Snels, Trainee Dynniq
https://dynniq.com/nl/

 

Tim van Houten

Vignet Young Watt versie 002e c

Tim van Houten, Engineer Citytec
https://www.citytec.nl/

 
Vignet Young Watt versie 002e c