header afbeelding ovlnl partners

Communicatie

Categorie: Communicatie

Mediakit Ruimte en Licht 2017

Ruimte en Licht is het enige platform dat zich volledig focust op licht in de openbare ruimte. Dankzij de samenwerking tussen Acquire Publishing, ExpoProof en de stichting OVLNL bereiken we iedereen die vanuit beleid, ontwerp, beheer, markt of onderwijs betrokken is bij licht in de openbare ruimte. U schiet in de roos met uw communicatie. 

In de bijgesloten Ruimte-en-Licht-Mediakit-2017.pdf  hebben we alle informatie overzichtelijk voor u op een rij gezet. En namens de redactie nodig ik u van harte uit om tips voor actuele, interessante, innovatieve producten of projecten aan te leveren (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) voor de rubriek ‘Uit de markt’ en/of voor langere achtergrondartikelen in het magazine of op de site.

Ik ben uiteraard benieuwd naar uw reactie en ideeën. En uiteraard zijn mijn collega Michiel Noordzij en ik graag bereid om in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden met u te bespreken.
 
Met vriendelijke groet,

Geert Dijkstra
Uitgeefdirecteur

Schrevenweg 3.16
8024 HB Zwolle

Mobiel 06-55704920
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon 038-4606384
Fax 084-8670430
Twitter @acquirepub

Media platform

OVLNL wil een mediaplatform OVL oprichten.
Partijen die belangstelling hebben om dit idee samen in te vullen kunnen dit kenbaar maken door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Persberichten

Persberichten kunnen hier worden aangeboden, stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over het platform Ruimte en Licht

Beurs organisator EXPOPROOF, uitgever ACQUIRE PUBLISHING en de stichting OVLNL introduceren in 2016 het platform Ruimte & Licht. Een onafhankelijk en hoogwaardig informatie platform dat voorziet in de sterk groeiende behoefte aan diepgang en ontsluiting van direct toepasbare kennis voor iedereen die bij openbare verlichting betrokken is.

Beurs organisator EXPOPROOF, uitgever ACQUIRE PUBLISHING en de stichting OVLNL introduceren in 2016 het platform Ruimte & Licht.

Ruimte & Licht heeft de ambitie een actieve bijdrage te leveren aan het kennisniveau bij alle uiteenlopende doelgroepen en ze intensiever met elkaar in contact te brengen om visie, kennis en ervaringen te delen. Vraagstukken van morgen vragen om permanente betrokkenheid van alle stakeholders en maatwerk voor iedereen die bij OVL betrokken is.
Ruimte & Licht is er voor de fulltime OVL – professional voor wie naast technologie wetenschap praktijk beleving en andere vakinhoudelijke thema’s ook aandacht wordt besteed aan de organisatorische vraagstukken.
Maar Ruimte & Licht is er ook voor de parttime OVL professionals die een deel van hun tijd met openbare verlichting bezig zijn. Hen biedt Ruimte & Licht direct toepasbare informatie, check list, factsheets en artikelen. Zodra ze ook in hun schaarse tijd goed geïnformeerd blijven.
Ruimte & Licht is er voor de stedenbouwers, landschapsarchitecten en andere professionals die met de stad en de openbare ruimte te maken hebben. Zij worden op maat voorzien van voor hen relevante informatie