0044 OVLNL Young Watt Elevators 201124

De Elevators kunnen door hun positie en hun netwerk in het bedrijf, de bestuurlijke of ambtelijke organisatie de weg banen voor de Young Watts. Deze leden gaan met gebruik van hun kennis, status, positie enof netwerk de Young Watts faciliteren, op weg helpen en denken mee als dat gevraagd wordt.

Elevators

Daaf de Kok

Daaf de Kok 200x200

Elevator
Daaf de Kok

Voorzitter Netwerk Maatschappij OVLNL

Elke dag de wereld weer een stukje mooier en beter maken
Openbare Verlichting laten bijdragen aan de SDG’s (17 doelen)

 

Peter La Vos

Peter La Vos 200x200

Elevator
Peter La Vos

Commercial Director Schréder

Als een van de  oprichters en drijvende krachten achter Young watt denk ik mee en challenge ik ideeën en concepten, wil ik netwerken verbinden en barrières weg nemen, Young watt uit dragen en laten groeien, wat ik in mijn rol van elevator graag blijf doen zowel op nationaal als internationaal niveau binnen en buiten Schréder.

Het uitdragen en  implementeren van de visie van Young watt en hun ideeën en de aanwas van jeugdigen in onze sector en erbuiten ( denk aan scholen en universiteiten) acht ik van groot belang voor innovatie, verbinding, inclusiviteit, continuiteit en het tonen van plezier in wat we doen en de verlichting in de breedste zin van het woord met alle Schréder kennis en netwerken naar de 21e eeuw brengen.

 

Elke den Ouden

Elke den Ouden 200x200

Elevator
Elke den Ouden

Verantwoordelijke vanuit het OVLNL bestuur

 
Vignet Young Watt versie 002e c