logo ovlnl 252x60 bg white

Op 5 en 6 oktober heeft de Vakbeurs Openbare Ruimte plaatsgevonden in de Jaarbeurs in Utrecht.
Zoals elk jaar was OVLNL op deze Vakbeurs aanwezig met een stand. Ook vertrouwd was de lunch die aangeboden werd op de OVLNL stand. Deze werd op beide dagen gretig afgenomen. 
Nieuw dit keer waren de presentaties op de stand. Door de kleinschaligheid was er een goede interactie tussen sprekers en toehoorders. Een geslaagde opzet die we vaker gaan toepassen. 

Ook de presentaties in de lezingenzalen en de bijeenkomsten hebben goed belangstelling gekregen en hebben weer nieuwe energie en inzichten opgeleverd waar we mee verder kunnen. OVLNL heeft twee nieuwe leden mogen verwelkomen en diverse mensen hebben op hun verzoek informatie ontvangen over het lidmaatschap. Mooi te zien hoe de OVLNL stand voor de leden een vast ontmoetingspunt is geworden. Aan het einde van de beursdag werd er nog gezellig nagepraat onder het genot van een drankje. 
 
Al met al een prachtige beurs met veel bezoekers, bekende en nieuwe gezichten. Mooie ontmoetingen en blije mensen. Met dank aan alle standhouders, sprekers, bezoekers en de Expoproof beursorganisatoren.
 
OVLNL stand Openbare Ruimte 2022
OVLNL stand op Vakbeurs Openbare Ruimte
Philip Ross en Arthur KlinkRaymond van Veghel gem. Oisterwijk

Nieuw lid Philip Ross
van Studio Phlip Ross 
samen met Arthur Klink

Nieuw lid Raymond van Veghel 
van gemeente Oisterwijk