OVLNL licht en omgeving

ovlnl community creators rechthoek button

Creators van het Lichtontwerp Atelier zijn vakspecialisten die een hoog niveau van creativiteit, deskundigheid, theoretische en praktische kennis hebben op het gebied van Omgevingsgericht ontwerpen. Ook zij die verantwoordelijk zijn voor het licht in de stad en het beleid, de projecten en licht-evenementen horen tot de Creators. Zij vervullen hun rol als die van een Stadslichtmeester en zijn een belangrijke schakel in het netwerk.

Wilt u meedoen en deel uit maken van het netwerk of heeft u vragen?
Stuur een mail naar: info@lichtontwerpatelier.nl

marco de boer Primo ExposuresSpecialist met licht - eigenaar PRIMO EXPOSURES

http://www.primo.nl/

Al 30 jaar helpen we opdrachtgevers bij het vinden van het juiste lichtbeeld voor
uiteenlopende objecten. Soms een kunstwerk dan weer een hele stad, een brug, gebouw of particuliere tuin. Een lichtbeeld creërenwaar je van gaat glimlachen, blij van wordt.
De kijker een aangename ervaring geven. Door onze kennis en creativiteit te combineren.
Denk bijvoorbeeld aan het effect van kleurwaarde op de mens, het verhogen van veiligheid en sfeer. Functionele toepassingen met de modernste technieken inzetten.
Het liefst duurzaam en altijd van hoge kwaliteit met hoog oogcomfort. We worden vaak gevraagd oplossingen te bedenken voor toepassingen waar collega’s lastig uitkomen, aan een merk gebonden zijn of omdat het nog niet bestaat. Bedenken en produceren we. Vinden we leuk, het onmogelijke mogelijk maken.

Licht spreekt voor zich. Bedenk je maar eens hoe het er buiten uit zou zien zonder licht. Zonder licht geen schaduw.