logo ovlnl 252x60 bg white

OVLNL licht en omgeving

ovlnl community creators rechthoek button

Creators van het Lichtontwerp Atelier zijn vakspecialisten die een hoog niveau van creativiteit, deskundigheid, theoretische en praktische kennis hebben op het gebied van Omgevingsgericht ontwerpen. Ook zij die verantwoordelijk zijn voor het licht in de stad en het beleid, de projecten en licht-evenementen horen tot de Creators. Zij vervullen hun rol als die van een Stadslichtmeester en zijn een belangrijke schakel in het netwerk.

Wilt u meedoen en deel uit maken van het netwerk of heeft u vragen?
Stuur een mail naar: info@lichtontwerpatelier.nl

filip van der heijden 2019 200x200Lichtregisseur / light director bij Lichtvormgevers
https://www.lichtvormgevers.com/

De lichtarchitect/-regisseur gidst en regisseert van visie tot oplevering. Ik ontwikkel samen met opdrachtgevers en ontwerpers de lichtvisie of het lichtconcept. Ik zie het als mijn taak om te zorgen dat in de lichtconcepten de mogelijkheden inzichtelijk zijn, waardoor het projectteam overwogen keuzes kan maken. Ik leidt, indien gewenst, het project technisch en administratief.

Ik voer de creatieve supervisie van de ontwerpfase tot aan de oplevering, neem de verantwoording en controleer of de verwachtingen van mijn concept ook worden behaald.

Mijn lichtontwerpen komen voort uit een integrale, multidisciplinaire aanpak, afgestemd op mens, flora, fauna, architectuur en infrastructuur. Ze moeten leiden tot gebruikersvriendelijke, mooie, doelmatige en duurzame resultaten. Mijn lichtontwerpen voor omgevingen en lichtinstrumenten zijn afgestemd op de behoefte van gebruikersgroepen en individuen, dragen bij aan de kwaliteit van leven, zijn circulair en kosteneffici├źnt.