Workshops gemeenten

SubCategorie: Workshops gemeenten

Aanmeldformulier Workshop met andere gemeentes

logo smart urban lighting button white border 480x480Deze workshop is gericht op kennismaking met het referentiemodel. De deelname aan een workshop is met meerdere gemeentes. Deze workshops worden meerdere malen per jaar georganiseerd door TU/e LightHouse in samenwerking met OVLNL. Tijdens de workshop presenteren we het referentiemodel en gaan we met een aantal gemeentes tegelijkertijd een zelf-evaluatie doen voor delen van het referentiemodel. U kunt zo laagdrempelig kennis maken met het model.Duur van deze sessies is een dagdeel. Kosten zijn €175 per deelnemer. Minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers.
Uiteraard kunt u na de kennismaking contact opnemen met een van de gecertificeerde experts als u verder wilt gaan in uw eigen gemeente en ondersteuning op maat wenst.

AANMELDFORMULIER:

Lees meer...

Smart Urban Lighting voor gemeentes

Excel Tool Referentiemodel Smart Urban Lighting

OVLNL en TU/e willen u graag steeds van de actuele updates voorzien daarom vragen wij u met het aanvragen van de tool akkoord te gaan met de volgende voorwaarden:

  • Bij het gebruik van het tool zal ik de ingevulde versie ter beschikking stellen aan TU/e LightHouse.
  • Ik zal in de tool aangeven in hoeverre ik mijn data wil delen met anderen.
  • Ik zal de tool alleen in mijn eigen organisatie verspreiden. Als anderen vragen naar een kopie zal ik ze wijzen op deze website om zelf een versie aan te vragen. Hiermee draag ik er aan bij dat OVLNL en TU/e LightHouse updates en nieuwe versies goed kunnen verspreiden onder gebruikers.

AANVRAGEN:
U kunt de tool per email aanvragen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv Excel Tool Referentiemodel Smart Urban Lighting en uw naam


Smart Urban Lighting voor gemeentes
Ondersteuning bij het gebruik van het Referentiemodel Smart Urban Lighting
pdf20171106_Smart_Urban_Lighting_voor_Gemeentes_NL.pdf

20171101 Smart Urban Lighting voor Gemeentes NL 001

20171101 Smart Urban Lighting voor Gemeentes NL 00220171101 Smart Urban Lighting voor Gemeentes NL 00120171101 Smart Urban Lighting voor Gemeentes NL 001