De verlichtte stad van de toekomst

We leven in een snel veranderende tijd. Nieuwe technologieën zoals AI, supersnelle 5G-netwerken en duurzame energie-innovaties bieden voortdurend nieuwe mogelijkheden die onze manier van denken, werken en samenleven ingrijpend beïnvloeden. Zo ook op het gebied van de openbare verlichting. Hoe kan de openbare verlichting samenwerken met data/AI? Hoe maken we gebruik van circulaire materialen en duurzaam transport? Hoeveel licht heb je niet nodig? Welke kansen liggen er voor ons? Hoe kunnen wij daar als professionals binnen de openbare verlichting mee omgaan? Hoe ziet ons werk er uiteindelijk over 20 jaar uit? 

CO-CREATIE SESSIE

De vraag is nu hoe we omgaan met deze toekomstige veranderingen en welke kansen daar voor ons liggen. In de vorm van een co-creatie sessie zullen jullie in één dag onder begeleiding van studententeam IGNITE (https://teamignite.nl) dit onderwerp gaan exploreren en visualiseren door jullie visie op ‘De Verlichte Stad van de Toekomst’ in 3D te gaan maken. 

De co-creatie sessie zal vervolgd worden met een tweede middag waarop we hopelijk de mooie concepten uit de co-creatie sessie zullen evalueren, maar bovendien daaruit doelen voor de Young Watt community over de rol die ze gaan spelen en/of wat ze willen bereiken te definiëren om zo voor de langere termijn een structureel Young Watt platform actief te maken. Voor meer informatie over Young watt kijk op: https://ovlnl.nl/netwerken/young-watt. 

DEELNEMEN

Schrijf je nu in voor de co-creatie sessie en draag bij aan de ‘De Verlichte Stad van de Toekomst’ die we samen willen bouwen! Samen zijn we de kracht achter verandering.
De co-creatie sessie vindt plaats op maandag 18 maart van 10.30-16.30 uur in Eindhoven (Matrix, TU/e Campus)

 

Aanmelden kan ook via deze link: https://ovlnl.nl/netwerken/evenementen/aanmeld-formulieren

Na inschrijving krijg je nadere informatie over het adres en het programma.

Ken je iemand in jouw netwerk die deze bijeenomst interessant zal vinden? Stuur de jpgUitnodiging dan vooral door!