Young Watt online bijeenkomst: Zicht op Visie OVL 2030, 02-12-2020

Young Watt online bijeenkomst: Zicht op Visie OVL 2030

Woensdagmiddag 2 december 2020
14.00 - 15.30 uur
 

Nederland is een dichtbevolkt land met een groot bestaand openbaar verlichtingsareaal. In de afgelopen jaren zijn de ontwikkelingen rondom openbare verlichting groot en zijn de toekomstperspectieven veelbelovend. Maar hoe gaan we om met de bestaande arealen en welke richting zal onze branche op gaan?
Wat zijn hierbij de kansen en uitdagingen en wie gaan ons hiermee helpen?
Allemaal vragen waarvan we een groot deel van het definitieve antwoord pas hebben wanneer we een aantal jaar verder zijn. Maar wat kunnen we leren uit de gesprekken die al eerder gevoerd zijn en hoe kunnen we samen bijdragen aan de openbare verlichtingsmarkt van de toekomst?
Iris Dijkstra heeft samen met Trendbureau Out Of Office in 2014 de OVLNL publicatie Visie OVL 2030 geleid. Dit deed ze in samenwerking met OVLNL en met een projectteam bestaande uit verschillende experts uit het vakgebied.
Sinds 2014 is er al veel gebeurd en kunnen we conclusies trekken uit de inzichten die destijds opgedaan zijn. Liggen we nog in lijn met de visie van toen en op welke vlakken denken we nu totaal anders? 

Voor degenen die zich voorafgaand willen inlezen (niet noodzakelijk om deel te nemen) is de publicatie Visie OVL 2030 te verkrijgen via: https://ovlnl.nl/bibliotheek/igov-publicaties/207-het-rapport-ovl2030-gratis-voor-leden.

Iris zal Young Watt tijdens deze interactieve digitale sessie meenemen in de toekomstvisie van onze Branche. Zo helpt ze ons veel te leren over de kansen van nu en in de toekomst.

Ben je al lid van Young Watt of ben je tussen de 16 en 30 jaar en heb je interesse of ben je werkzaam in de openbare verlichtingsbranche, meld je dan nu aan voor deze interessante sessie. Een unieke kans om ondanks de uitdagende tijd op afstand in contact te komen met jonge vakgenoten en mee te denken over de toekomst van ons mooie vakgebied.
We willen je vragen deze uitnodiging binnen je persoonlijk netwerk door te sturen.

Datum: Woensdag 2 december
Tijdstip: 14.00-15.30 uur (uitloop +/- 30 min.)
Locatie: Digitaal

 

Aanmelden kan ook via deze link: https://ovlnl.nl/netwerken/evenementen/aanmeld-formulieren