OVLNL licht en omgeving

ovlnl community suppliers rechthoek button

Suppliers van het Lichtontwerp Atelier zijn (technisch)adviseurs, aanbieders en installateurs van producten en technische oplossingen. Zij zijn partners die met hun kennis en ervaring van de modernste technieken, materialen en installaties toegevoegde waarde leveren aan de lichtontwerper en de opdrachtgever.

Wilt u meedoen en deel uit maken van het netwerk of heeft u vragen?
Stuur een mail naar: info@lichtontwerpatelier.nl

Jonathan Visser Zumtobel

Jonathan Visser, Area Sales Manager NO, Zumtobel Group
https://www.zumtobel.com/

Publieke verlichting gaat over het respect voor een ruimte overdag en de inspiratie om er 's nachts van te genieten. Of het nu een uitnodigend openbaar plein is, een zorgvuldig verlichte monumentale gevel of straatverlichting die de weg comfortabel en veilig aangeeft. Elk project heeft een unieke aanpak nodig en samen met de eindklant, lichtontwerper, adviseur en installateur proberen wij mee te denken in mogelijkheden.
Hoe de mens een omgeving meemaakt en er zich in beweegt spreekt me persoonlijk aan. Hoe wij met verlichting hier een toegevoegde waarde aan kunnen geven of dit zelfs ondersteunen, blijft een zeer interessante uitdaging. Of verlichtingsconcepten worden gemaakt op basis van de normen - of zoals steeds vaker gebeurt op basis van de belevenis van de mens, ik ga met u graag de uitdaging aan hoe wij als Zumtobel Group hiermee kunnen helpen.