header licht en omgeving

Agenda

Vakbeurs Ruimte en Licht
Hits : 592
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Innovaties, kennis en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van openbare verlichting, lichtarchitectuur en lichttechniek.

Eindelijk gaan we elkaar weer in levenden lijve ontmoeten, op een fysieke vakbeurs! Dat doen we natuurlijk op een veilige manier. Door de slimme maatregelen van STAY & GO krijgt u de ruimte om verantwoord, in een sfeervolle omgeving als overheid en markt, met elkaar in gesprek te gaan.

Alle informatie over de beurs vindt u op de website: https://www.vakbeursruimteenlicht.nl/

Als bezoeker vindt u een zeer specifiek aanbod van producten en diensten. Er staan leveranciers met armaturen, lichtmasten, meettechnieken, voedingskabels- en kasten, verkeersregelinstallaties en aansluitkasten. En bedrijven op het gebied van installatie, aanbestedingen, lichttechniek en -ontwerp, inspecties en advies & beheer. Op de beursplattegrond ziet u welke exposanten zich tot nu toe al hebben ingeschreven.

Vraag uw toegangskaart aan

Om een veilige afstand te kunnen bewaren, is er slechts ruimte voor een maximum aantal bezoekers en hanteren we een toegangsbeleid, exclusief voor gemeenten, provincies en andere afnemersVraag hier uw toegangskaart aan.
De beursvloer is extra ruim opgezet en u kunt een vooraf door uzelf samengestelde route afleggen. Dit maakt allemaal onderdeel uit van het STAY & GO concept.

OVLNL is aanwezig op de beurs in stand 2.57

 

Locatie Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten