header licht en omgeving

Kennismaken met Young Watt

Vignet_Young_Watt_versie_002e_c
Categorie
Algemeen
Datum
2022-12-07 12:00 - 17:00
Locatie
dekra arnhem
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat jongeren kennis maken met Openbare Verlichting! Het is een bekend gegeven dat de kennis op het gebied van openbare verlichting langzaam maar zeker verdwijnt. Doordat de beroepsgroep vergrijst en met pensioen gaat komt de continuïteit in het geding. Bovendien zijn er te weinig jongere opvolgers aan wie de kennis doorgegeven zou kunnen worden.

Daar willen wij wat aan doen! Wij willen graag jonge mensen meer betrekken en actief deel laten nemen in de openbare verlichting branche zowel met ideeën als in uitvoering.

U kunt hier een simpele bijdrage aan leveren. Op woensdag 7 december houdt Young Watt een rondleiding en bijeenkomst bij Dekra in Arnhem. De bijeenkomst start om 12:00 uur en voor een lunch wordt gezorgd.

Stuur dit bericht door naar de jongeren (<35 jaar) binnen uw organisatie en laat ze zich aanmelden voor deze bijeenkomst om kennis te maken met hun vakgenoten in de Openbare Verlichting. Aanmelden kan uiterlijk tot 30 november via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Uw bijdrage wordt zeer op prijs gesteld!

Met vriendelijke groeten,
Young Watt

 
 

Alle datums

  • 2022-12-07 12:00 - 17:00

Powered by iCagenda