logo ovlnl 252x60 bg white

Voorblad Leidraad led reclameIn 2016 is de eerste OVL-monitor uitgekomen. Een van de eerste belangrijke bijdragen van OVLNL aan de OVL-branche na haar oprichting in 2015. De OVL-monitor is voortgekomen uit het werken met Kengetallen in de Openbare Verlichting, een onderwerp waar IGOV-leden zich vele jaren voor hebben ingespannen. Het leren van elkaar en het volgen van ontwikkelingen blijft onze branche boeien en stimuleren. Tegelijkertijd vraagt het een inspanning van ons allen om de input te leveren die de OVL-monitor zo interessant maakt. Het is een waardevolle weergave van de trends en ontwikkelingen van de afgelopen 5 jaar.

Dankzij het ieder jaar invullen van de enquêtes door overheden en marktpartijen kan er steeds weer een zeer interessante OVL-monitor worden samengesteld. De cijfers en analyses kunnen overheden en bedrijven inzetten bij het maken van beleidskeuzes en uitzetten van marktstrategieën. En het helpt onze branche na te denken over de toekomst van organisatie, techniek, mens en maatschappij en de rol van de openbare verlichting daarbij. De thema’s en de interviews zijn een belangrijk onderdeel van de OVL-monitor. Er is een veelheid aan onderwerpen waar OVL-professionals mee moeten omgaan of invulling aan moeten geven. Het gaat al lang niet meer alleen over de techniek. In deze lustrumuitgave komen de verschillende thema’s van afgelopen 5 jaar OVL-monitor aan de orde.

Bestellen
De Lustrumuitgave van de OVL-Monitor is gratis te downloaden via: OVL - Monitor 2021 - Lustrum editie - Stichting OVLNL | Stichting Openbare Verlichting Nederland
Wilt u een gedrukt exemplaar bestellen dan zijn de kosten €35,00.

NB: alle vermelde tarieven zijn exclusief btw en exclusief verzendkosten voor gedrukte exemplaren!
 
Heeft u interesse in een gedrukt exemplaar, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van:  

  • Gedrukt exemplaar Lustrumuitgave OVL-Monitor
  • Het aantal gedrukte exemplaren
Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op voor de factuurgegevens.