voorkant medegebruik lichtmast 2017 novemberHet begon met een vraag die aan Stichting OVLNL gesteld werd: “Ik krijg vragen of men iets aan de lichtmast mag bevestigen en stroom kan krijgen. Kan OVLNL aangeven wat zij vindt van medegebruik van de lichtmast?”
Het antwoord op deze vraag ligt voor u. Samen met vakspecialisten is een handreiking opgesteld met onderwerpen waar u en uw collegae mee te maken krijgen als de lichtmast voor andere zaken wordt gebruikt dan alleen voor de verlichting. Of als u te maken krijgt met andere partijen binnen en buiten de eigen organisatie om mee samen te werken.

Ik dank alle betrokkenen voor hun inzet en inspirerende bijdragen en OVLNL voor de financiering van de uitgave. Eén ding is zeker: deze handleiding is een ‘work in progress’. Met de veranderingen die gaande zijn, komen er ongetwijfeld nieuwe vraagstukken. De handleiding is een hulpmiddel om met alle onzekerheden toch al gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden die er zijn. Of zoals iemand zei: ‘de handleiding haalt het konijn uit de koplampen.”

Hans Nouwens
Voorzitter OVLNL netwerk Smart Lighting

BESTELLEN
De publicatie Medegebruik Lichtmast is gratis als download voor leden van IGOV en IGOV Innovatie Platform. Maar als gedrukt exemplaar ook verkrijgbaar voor 35,00 eur.
Voor niet-leden is de download € 25,00 en het gedrukte exemplaar € 35,00.
NB: alle vermelde tarieven zijn exclusief btw en exclusief verzendkosten voor gedrukte exemplaren!
 
Heeft u interesse in een downloadbaar of gedrukt exemplaar, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van:
 

- Soort Exemplaar (downloadbaar of gedrukt)

- Het aantal soort per exemplaar

- Of u wel of niet lid bent van het IGOV of het IGOV Innovatie Platform.

Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op voor de downloadlink en factuurgegevens.